Minicamping Heksenheuvel, Limburglaan 25, Someren, 06-21594262                                                                                   Onze camping is geopend tot 01-11-2020

IMG 20190609 105924 2

Tussen de landerijen, net buiten Someren-Heide, vlakbij de LF7 route en het Pelgrimspad, ligt onze gezellige, comfortabele en kindvriendelijke minicamping Heksenheuvel. Onze camping telt 19 kampeerplaatsen welke allen voorzien zijn van 6 ampère stroomaansluiting.Verdeeld over het kampeerterrein zijn er verschillende watertappunten. Overal op de camping is er draadloos internet.

De toiletruimte is genderneutraal (mannen en vrouwen niet gescheiden), voorzien van drie wastafels, een afsluitbare wasruimte, twee douches, twee toiletten, twee urinoirs en een voorziening om de afwas te doen. De douches werken met een tijdschakelaar. Er wordt door ons hard gewerkt aan de realisatie van een tweede toiletgebouw. De verwachting is, dat deze voor de Hemelvaart klaar zal zijn. Dit toiletgebouw heeft twee compartimenten. Het linker compartiment bevat twee douches, twee toiletten en drie wasbakken. Het rechter compartiment wordt ingericht als familiebadkamer met een kindertoilet, een toilet voor volwassenen, twee douches, twee wasbakken, een babybadje en een commode. Deze familiebadkamer is bedoeld voor gezinnen, waarvan de jongste telg niet ouder is dan 5 jaar. 

Toiletruimte1 2    Toiletruimte1 3    Toiletruimte1 4    

Naast de toiletruimte vindt u de recreatiezaal. Hier staan een vries kast en een koelkast, die door de campinggasten gebruikt mogen worden om etenswaren koel en/of bevroren te houden.Er staat ook een waterkoker, een senseo apparaat (zelf pads meenemen) en een magnetron. Tevens is er een TV voor algemeen gebruik. In de recreatieruimte liggen verschillende wandel- en fietsroutes en is er informatie te vinden over bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving.

Buiten, onder het afdak, naast de stortplaats voor het chemisch toilet staan een wasmachine en een droger, die tegen betaling gebruikt kunnen worden. Ook is het mogelijk om gratis uw was te doen in onze ouderwetse wasmachine.

Naast de kampeerplaatsen heeft onze camping ook een Tentenveld voor kleine tentjes. Wandelaars en fietsers zijn bij ons van harte welkom. Op het overdekte terras staan stoelen en tafels klaar voor gebruik. Fietsen kunnen gestald worden in onze overdekte, afgesloten fietsenstalling.

Voor de kinderen staat er midden op het campingterrein een groot speeltoestel met schommels, glijbaan en een trampoline. Ook bij slecht weer is er volop gelegenheid om te spelen in onze overdekte speelschuur. Verder zijn er verschillende skelters, één met aanhanger, een tractor, driewielfietsjes en verschillende (loop) fietsjes.

Wij heten u van harte welkom op onze minicamping voor een betoverende vakantie met uw caravan, camper of tent of in onze Blokhut of Studio.

 

 

 IMG 20190603 WA0000   IMG 20190420 WA0000   IMG 20190720 WA0011  

                                                                                                                

    

           Minicamping Heksenheuvel plattegrond 2018 plaatsnummers 2 min