Onze camping is geopend van 15-04-2019 tot 27-10-2019     

Volgend jaar is onze camping geopend van 06-04-2020 tot 01-11-2020                                     Minicamping Heksenheuvel, Limburglaan 25, Someren, 06-21594262

IMG 20190609 105924 2

Tussen de landerijen, net buiten Someren-Heide, vlakbij de LF7 route en het Pelgrimspad, ligt onze gezellige, comfortabele en kindvriendelijke minicamping Heksenheuvel. Onze camping telt 19 kampeerplaatsen welke allen voorzien zijn van 6 ampère stroomaansluiting.Verdeeld over het kampeerterrein zijn er verschillende watertappunten. Overal op de camping is er draadloos internet.

De toiletruimte is genderneutraal (mannen en vrouwen niet gescheiden), voorzien van drie wastafels, twee douches, drie toiletten, twee urinoirs en een voorziening om de afwas te doen. De douches werken met een tijdschakelaar. Eén toilet is voorzien van een fonteintje met warm en koud stromend water. Er wordt door ons hard gewerkt aan de realisatie van een tweede toiletgebouw, waarin ook een familiebadkamer komt. 

Toiletruimte1 2    Toiletruimte1 3    Toiletruimte1 4    Toiletruimte1 7

Naast de toiletruimte vindt u de recreatiezaal. Hier staat een koelvriescombinatie, die door de campinggasten gebruikt mag worden om etenswaren koel en/of bevroren te houden. Naast deze koelvriescombinatie is er ook een waterkoker, een senseo apparaat (zelf pads meenemen) en een magnetron. Tevens is er een TV voor algemeen gebruik. In de recreatieruimte liggen verschillende wandel- en fietsroutes en is er informatie te vinden over bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving.

Buiten, onder het afdak, naast de stortplaats voor het chemisch toilet staan een wasmachine en een droger, die tegen betaling gebruikt kunnen worden. Ook is het mogelijk om gratis uw was te doen in onze ouderwetse wasmachine.

Naast de kampeerplaatsen heeft onze camping ook een Tentenveld voor kleine tentjes. Wandelaars en fietsers zijn bij ons van harte welkom. Op het overdekte terras staan stoelen en tafels klaar voor gebruik. Fietsen kunnen gestald worden in onze overdekte, afgesloten fietsenstalling.

Voor de kinderen staat er midden op het campingterrein een groot speeltoestel met schommels, glijbaan en zandbak. Ook bij slecht weer is er volop gelegenheid om te spelen in onze overdekte speelschuur. Verder zijn er verschillende skelters, één met aanhanger, een tractor, driewielfietsjes en verschillende (loop) fietsjes.

Wij heten u van harte welkom op onze minicamping voor een betoverende vakantie met uw caravan, camper of tent of in onze Blokhut of Studio.

 

 

 IMG 20190603 WA0000   IMG 20190420 WA0000   IMG 20190720 WA0011  

                                                                                                                

    

           Minicamping Heksenheuvel plattegrond 2018 plaatsnummers 2 min