Huisregels

De camping is geopend van 01-04-2023 tot 30-10-2023.

Na aankomst dient u zich aan te melden en voor vertrek dient u zich af te melden op ons kantoor. Houdt hiervoor de openingstijden in de gaten. 

De prijs genoemd op de prijzenlijst geldt per overnachting. Vóór de definitieve reservering heeft u maximaal 100 euro aan ons betaald. Dit bedrag wordt verrekend met het totaalbedrag van de rekening. Deze dient u uiterlijk de avond voor vertrek bij ons op kantoor te voldoen. U wordt verzocht bij ons te pinnen.

Tot 30 dagen voor aankomst kunt u uw reservering annuleren. U krijgt dan het reeds betaalde bedrag terug. Moet u door omstandigheden binnen de gestelde 30 dagen voor aankomst annuleren dan bieden wij u de mogelijkheid om het aantal door u gereserveerde dagen op basis van beschikbaarheid te verzetten naar een later tijdstip in het seizoen. 

Honden zijn bij ons welkom, mits zij aangelijnd zijn. Uitlaten graag buiten het erf, langs de straat of in het bos. Voor eventuele ongelukjes op het terrein hangen er hondenpoepzakjes aan het begin van het kampeerterrein bij de slagboom. Voor uw 1e hond betaalt u 2 euro per hond per dag. Voor uw 2e of eventuele 3e hond betaalt u 1,50 euro per dag per hond.

Auto’s mogen bij aankomst en vertrek het grasveld oprijden, verder moeten ze geparkeerd worden op de parkeerplaats links en rechts van de inrit. Bezoekers dienen hun auto voor de boerderij op het gras te parkeren. Er zijn geen kosten verbonden aan het ontvangen van bezoek. Een vrijwillige bijdrage voor het gebruik van het toiletgebouw tijdens het bezoek wordt op prijs gesteld. Hiervoor hangt er een “offerblok” in het toiletgebouw.

Gebruik liever geen plastic in de voortent en onder kleine tentjes. Speciale luchtdoorlatende matten mogen wel, dit sluit het gazon niet af. We hebben op onze camping vlonderplanken ter beschikking om bij de caravan of tent te gebruiken. U kunt ze zelf halen en weer terug brengen met de kar die in de nieuwe schuur staat.

's Avond mag er gebruik worden gemaakt van de vuurkorf, mits er een emmer water bij staat. Hiervoor is midden op het terrein een stenen plaat neergelegd. Barbecueën is geen probleem, maar leg er een plank of steen onder.

Let op: Bij het water tappen uit de buiten kranen, even het water laten doorlopen bij aankomst en bij warm weer.

Het restafval kan in de grote ronde container bij de parkeerplaats, maar gaarne de vuilniszak niet dichtknopen. Glas, papier, plastic en blik moet apart in de speciale containers ernaast. Etensresten doet u in de GFT container. Bij twijfel uw afval graag in de grote container gooien!

Het chemisch toilet kan geleegd worden aan de buitenkant van de toiletruimte onder het afdak bij de wasmachine.

Er staat een wasmachine en een droger. Voor het gebruik van een van deze machines brengen wij 4 euro in rekening. Graag even vooraf melden. Geen wasmiddel meegenomen? Bij ons kantoor kunt u een waspod krijgen.

De recreatieruimte is toegankelijk voor iedereen en alleen om te recreëren. U kunt er tv kijken, boeken lezen en in de kast liggen spellen en puzzels. De nodige informatie, folders en routes om te wandelen en fietsen liggen in de rekjes en in de witte mappen vindt u een kopie die u mee kunt nemen. Verder is er een koelkast en vriezer voor algemeen gebruik. 

Na gebruik van toilet en/of de doucheruimte deze graag schoon achterlaten. De lampen van toilet en douche gaan automatisch aan en uit, bij het op slot draaien van de deur. Het douchen werkt met een tijdsduur van vijf minuten. Eerst draait u de kraan open, zet de thermostaat op de juiste temperatuur. Dan veegt u met uw hand over de metalen plaat met de 0 erop, zodat er een 5 met een punt komt te staan. U kunt nu 5 minuten met warm water douchen. Tussendoor kunt u het warme water even stoppen, door met uw hand weer over de plaat te vegen. Het puntje verdwijnt en de tijd en het water staan dan even stil. Zo kunt u rustig uw lichaam inzepen en door nóg een keer te vegen, verschijnt het puntje er weer en hebt u weer warm water. Als de 5 minuten om zijn, duurt het 5 minuten voordat u opnieuw warm water in kan schakelen. U kunt dit zien aan de knipperende 0. Als die weer stil staat kunt u de tijd weer inschakelen. Gelieve de volle 5 minuten gebruiken, anders heeft diegene, die na u komt misschien maar 2 minuten in plaats van 5. Wel de kraan na gebruik weer dichtdraaien.

Het gebruik van het speeltoestel en de speelschuur is voor eigen risico. Wij verwachten dat ouders toezicht houden op hun kind(eren).

Ook wij zijn op weg naar een rookvrije generatie. Wij rekenen erop, dat er rond het speeltoestel, in het belang van onze kinderen, niet gerookt wordt. Het toiletgebouw, de recreatieruimte, de open kapschuur en de speelschuur is ook een rookvrij gebied. In de studio, de blokhut en de huurcaravan is roken niet toegestaan. Houd bij het opsteken van uw sigaret of sigaar rekening met de andere gasten en gooi geen peuken op de grond. Bij de blokhut, de recreatieruimte en de studio hangen asbakken.

Na 22.00 uur moet het rustig zijn op de camping.

Wij wensen u een prettig verblijf op onze camping.