trekkersveld4

Voor fietsers van bijvoorbeeld de LF7 route en voor wandelaars van bijvoorbeeld het Pelgrimspad is er op onze camping een tentenveld, waar zij hun trekkerstentje op kunnen zetten. In de nieuwe schuur schuin achter het trekkersveld staan picknicktafelsklaar voor gebruik, zodat onze gasten na een lange dag op het zadel lekker kunnen relaxen en hun maaltijd kunnen gebruiken. In deze schuur is er ook gelegenheid voor trekkers om overdekt te koken op ons gasstel. Verder staan er een waterkoker, een magnetron, een koelkast en een vriezer voor algemeen gebruik. In de recreatieruimte staat een senseo apparaat (wel zelf senseopads meenemen). De fietsen mogen bij de tent staan, maar kunnen ook in onze afgesloten fietsenstalling geplaatst worden.

       fietsenstalling     Kookstel     heksenkeuken

Uiteraard mogen wandelaars na een lange tocht te voet ook gebruik maken van de aanwezige picknicktafels. Voor de wandelaars is er ook een leenfiets beschikbaar, die gebruikt kan worden om boodschappen te doen in Someren (6 km) of Maarheeze (5 km). In Someren-Heide (3 km) is een kleine winkel, waar de hoogst noodzakelijke levensmiddelen en enkele streekproducten verkocht worden. Deze winkel heeft beperkte openingstijden en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Aangeschafte levensmiddelen kunnen kosteloos koel bewaard worden in de koelkast in onze recreatieruimte.

Neemt u geen tent mee op uw wandel- of fietstocht? Wij hebben een Blokhut te huur. Onze boombadkamer is hierbij inbegrepen. U betaalt hiervoor 55 euro per nacht, op basis van 1 of 2 personen. Ook ideaal wanneer het onverhoopt regent. Dat scheelt de volgende morgen weer een natte tent inpakken. Wij hebben eventueel ook beddengoed te huur. Vraag naar de mogelijkheden bij aankomst op kantoor of reserveer vooraf.

Maak hier uw Reservering.