trekkersveld4

Voor fietsers van bijvoorbeeld de LF7 route en voor wandelaars van bijvoorbeeld het Pelgrimspad is er op onze camping een tentenveld, waar zij hun trekkerstentje op kunnen zetten. Naast het tentenveld is een overdekt terras waar stoelen en een picknicktafel klaar staan voor gebruik, zodat onze gasten na een lange dag op het zadel lekker kunnen relaxen en hun maaltijd kunnen gebruiken. In de recreatieruimte staat een magnetron voor algemeen gebruik, net als een waterkoker en een senseo apparaat (wel zelf senseopads meenemen). De fietsen mogen bij de tent staan, maar kunnen ook in onze afgesloten fietsenstalling geplaatst worden.

trekkersveld       fietsenstalling

Uiteraard mogen wandelaars na een lange tocht te voet ook gebruik maken van de aanwezige tafels en stoelen. Voor de wandelaars is er ook een leenfiets beschikbaar, die gebruikt kan worden om boodschappen te doen in Someren (6 km) of Maarheeze (5 km). In Someren-Heide (3 km) is een kleine winkel, waar de hoogst noodzakelijke levensmiddelen en enkele streekproducten verkocht worden. Deze winkel heeft beperkte openingstijden en wordt volledig gerunt door vrijwilligers. Aangeschafte levensmiddelen kunnen kosteloos koel bewaard worden in de koelvriescombinatie in onze recreatieruimte.

Neemt u geen tent mee op uw wandel- of fietstocht? Wij hebben een Blokhut te huur. U betaalt hiervoor 40 euro per nacht, op basis van 1 of 2 personen. Ook ideaal wanneer het onverhoopt regent. Dat scheelt de volgende morgen weer een natte tent inpakken. Wij hebben eventueel ook beddengoed te huur. Vraag naar de mogelijkheden bij aankomst op kantoor of reserveer vooraf.

Maak hier uw Reservering.