Minicamping Heksenheuvel, Limburglaan 25, Someren, 06-21594262

 

VANAF HEDEN IS ONZE CAMPING GEOPEND VOOR CAMPERS EN CARAVANS MET EEN EIGEN SANITAIRE VOORZIENING.

WILT U RESERVEREN? DAN VERZOEK WIJ U VRIENDELIJK OM EERST TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP TE NEMEN.

ZOALS HET ER NU UITZIET MOGEN VANAF 1 JULI DE TOILETGEBOUWEN WEER  GEOPEND WORDEN. VANAF DAT MOMENT IS IEDEREEN WEER WELKOM BIJ ONS, OOK TENTEN EN VOUWWAGENS ZONDER EIGEN SANITAIRE VOORZIENING.

U kunt bij ons vooraf uw favoriete kampeerplaats, de blokhut of de studio reserveren. Na uw reservering ontvangt u een mailtje waarin aangegeven is dat uw aanvraag is ontvangen. Na acceptatie van deze aanvraag door ons ontvangt u een mailtje met daarin de informatie, die nodig is, om uw reservering (gedeeltelijk) te betalen. Wanneer uw betaling bij ons binnen is, is uw reservering definitief. Ook hierover ontvangt u van ons een mailtje.

Tot 30 dagen voor aankomst kunt u uw reservering annuleren. U krijgt dan het reeds betaalde bedrag van ons retour. Moet u door omstandigheden uw vakantie binnen de gestelde 30 dagen voor aankomst annuleren, dan bieden wij u de mogelijkheid om het aantal door u gereserveerde dagen op basis van beschikbaarheid te verzetten naar een later tijdstip in het seizoen. 

U kunt vanaf 15.00 uur en tot 20.30 uur terecht op uw gereserveerde kampeerplaats of in uw accommodatie. Op de dag van vertrek wordt u verzocht vóór 12.00 uur te vertrekken. Wanneer de kampeerplaats aansluitend niet verhuurd is, is het in overleg mogelijk om langer te blijven. De accommodaties moeten altijd om 12.00 uur weer vrij zijn voor een eventuele volgende huurder.

Bij aankomst kunt u eventueel rechtstreeks naar uw kampeerplaats rijden om uw caravan of tent te plaatsen. Later op de dag kunt u zich dan bij ons melden in ons kantoor, waar we u graag verwelkomen met een lekker kopje koffie of thee. We geven dan aansluitend nog een rondleiding over onze camping en u ontvangt de nodige informatie om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Ons kantoor is geopend van 8.30 -12.00, van 15.00 -17.00 en van 19.00 -20.30 uur, tenzij anders vermeld op de deur van het kantoor.

Voor dringende zaken zijn wij mobiel bereikbaar op nummer 06-21594262  

Let op! De kampeerplaatsen 6 en 7 zijn kleiner dan de overige plaatsen. Plaats 6 is alleen geschikt voor een caravan <4 meter. Plaats 7 is 7,5 meter breed. Alle overige plaatsen zijn tussen de 9 en 10 meter breed. 

Heeft u een ACSI kampeerkaartof een ANWB camping card, dan kunt u dit bij uw reservering aangeven. De korting wordt dan automatisch berekend. Let op! Bij aankomst op de camping zijn wij verplicht om uw kampeerkaart te controleren. Kunt u uw kaart niet laten zien, dan zijn wij genoodzaakt de rekening alsnog aan te passen. De ACSI kampeerkaart is geldig in de periode van 3 april t/m 6 juli en van 25 augustust t/m 28 oktober, echter niet in combinatie met overige aanbiedingen in genoemde periodes. 

Maak hier uw Reservering en bekijk meteen of de door u gekozen periode en locatie nog Beschikbaar is.

Minicamping Heksenheuvel plattegrond 2018 plaatsnummers 2 min