Caravan met luifel

Op ons campingterrein staat een vierpersoons caravan, geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Deze caravan is te huur voor 57,50 euro per nacht (minimaal drie nachten) of voor 350,00 euro per week. In de maanden juli en augustus verhuren wij de caravan voor minimaal 1 week. De caravan is volledig ingericht en is voorzien van een ruime voortent. Wilt u met 2 personen gebruik maken van onze caravan, dan kan dit uiteraard ook. U betaalt dan 50,00 euro per nacht (minimaal drie nachten) of 300,00 euro per week. De borg voor de vierpersoons caravan bedraagt 30,00 euro. Bij schoon*- en schadevrij opleveren van de caravan krijgt u deze teruggestort op uw giro-/bankrekening. Is de caravan niet schoon, dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen ter hoogte van de borg.

Beddengoed kan tegen betaling bijgeleverd worden. U kunt ook uw eigen beddengoed meenemen. 

In de caravan en de voortent mag niet gerookt worden.  Rookverbod.jpg    Honden zijn wel toegestaan in de caravan.

Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op. De caravan kan alleen telefonisch gereserveerd worden.

* Onder schoon opleveren verstaan wij: Koelkast, gasfornuis en spoelbak afnemen, tafels afnemen(zowel binnen als buiten), badkamer schoonmaken, eventueel gehuurd beddengoed afhalen, gebruikte apperatuur weer terugplaatsen en/of reinigen (denk bijvoorbeeld aan achtergelaten koffiepads of koffiefilters en etensresten in de magnetron, buitenmeubelen in de voortent plaatsen, caravan aanvegen danwel zuigen (er staat een stofzuiger in het hokje aan de linkerzijde van de trekkershut), huisvuil in de daarvoor bestemde containers bij de slagboom werpen.

 

   Caravan plattegrond         

Caravan rondzit       Caravan tweepersoonsbed        

Caravan stapelbed       Caravan keuken