spelende kinderen1

Voor de kinderen staat er op onze camping een groot houten, gecertificeerd speeltoestel, met glijbaan, schommels en een zandbak. Voor de allerkleinsten is er een losse kleuterglijbaan, een peuterglijbaantje en een peuterschommel. Ook is er een grote trampoline op het middenterrein aanwezig.

speeltoestel    speeltoestel2   speeltoestel3

In een van de grote schuren op ons terrein is een speelschuur gerealiseerd. Naast een tweede trampoline, glijbaan en autobandschommels, is er ook een gezellig hoekje waar de kinderen kunnen tekenen, kleuren, lezen of met elkaar een spelletje kunnen doen. In deze schuur staat ook een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. Kortom, er is genoeg ruimte en spelmateriaal voor de kinderen om zich tijdens slecht weer te vermaken.

 

 speelschuur   speelschuur3   speelschuur2jpg

 

 

Verder zijn er verschillende skelters, een traptractor, steps, fietsjes en loopfietsjes op de camping aanwezig. 

 Skelters   IMG 20200626 162235 2

Ook hebben wij sinds 2022 een dierenweide met daarin twee dwergkoeien en vier geitjes. In de konijnenren lopen vijf koninen te huppelen.

  Hokus.jpg   Pokus   Konijnen 1   Geitjes 2   Gietjes 1

Tijdens de zomermaanden is er, bij voldoende belangstelling, geregeld een kampvuuravond, waarbij de kinderen marshmallows mogen bakken boven het vuur. Soms organiseren we een kinderbingo of we gaan sjoelen met de kinderen. Bij warm zomerweer plaatsen we een zwembad op het kampeerterrein.