Trekkershut buiten

Onze trekkershut is aangesloten bij Stichting De Groene Koepel. Onze trekkershut is een trekkershut plus, geschikt voor 4-6 personen en voorzien van een keukenblok met stromend water. Stichting de Groene Koepel keurt jaarlijks onaangekondigd de bij hen aangesloten trekkershutten om te beoordelen, of de hut nog aan alle eisen voldoet.

De trekkershut is niet geisoleerd. Er staat een elektrische (sfeer)haard, die de ergste kou weg kan nemen. Houd hier rekening mee, wanneer u de trekkershut wilt boeken in het vroege voorjaar en/of het najaar!

Voor het gebruik van de trekkershut berekenen wij een vast bedrag. De trekkershut is te huur voor 47,50 euro per nacht, bij een bezetting met 3 of 4 personen. Komt u alleen of met 2 personen,dan betaalt u 37,50 euro, Maakt u met 5 of 6 personen gebruik van onze trekkershut, dan betaalt u 57,50 euro per nacht. De borg voor de trekkershut bedraagt 25,00 euro. Bij schoon*- en schadevrij opleveren van de trekkershut krijgt u deze teruggestort op uw giro-/bankrekening. Is de trekkershut niet schoon, dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen ter hoogte van de borg.

De trekkershut biedt onderdak aan 2-6 personen (maximaal 4 volwassenen). Er staat een tweepersoonsbed met twee eenpersoons matrassen (80x200) en een slaapbank (160x200). Op het zoldertje liggen twee matrassen (80X190) op de grond. Dit is een prima slaapplek voor twee kinderen. Voor een bedrag van 10,00 euro kunt u een tweepersoons dekbed met overtrek huren. Voor een eenpersoonsset betaald u 7,50 euro. Voor 5,00 euro huurt u bij ons een slaapzak. (Wel graag zelf een lakenzak meenemen.) Wij hebben twee slaapzakken met kussens, drie eenpersoons dekbedden met overtrek, onderlaken en kussen en een tweepersoons dekbed met overtrek, onderlaken en kussens, U kunt uiteraard ook uw eigen beddengoed meenemen. Het gebruik van een onderlaken is verplicht.

In de trekkershut staan, naast de eerder genoemde slaapbank, een salontafel en een eettafel met vier stoelen. In de minikeuken, met koud stromend water, koelkastje en een 2-pits elektrische kookplaat, vindt u een Senseo, een waterkoker, pannen, keukengerei, bestek en serviesgoed. Voor de eerste behoefte zijn er enkele koffiepads, theezakjes, suiker en melk aanwezig.

Ook keukenlinnen is aanwezig. De afwas kan eventueel worden gedaan in ons toiletgebouw, waar warm water voor handen is. 

In de recreatieruimte staan een vriezer en magnetron voor algemeen gebruik. U kunt hier als huurder van de trekkershut ook gebruik van maken. 

Naast de trekkershut ligt een terras voorzien van een tuintafel met vier stoelen en een parasol.

NB In de trekkershut is roken niet toegestaan. Rookverbod.jpg

* Onder schoon opleveren van de trekkerhut verstaan wij: Huisvuil in de daarvoor bestemde containers, eventueel gehuurd beddengoed afhalen, tafels en ander meubilair (zowel binnen als buiten) afnemen, keukenblokje schoonmaken (inclusief het kookplaatje), vloer vegen danwel zuigen. Een stofzuiger staat in het hokje aan de zijkant van de trekkershut.

 Trekkershut plus 1    Trekkershut plus 2    Trekkershut plus 5   

 Trekkershut plus 4    Trekkershut plus 7    Trekkershut plus 3    

                                                                                      Trekkershut plus 6

Ge├»nteresseerd? Maak dan hier uw Reservering.

Zoekt u een ruimer onderkomen voor vijf tot zes personen of gaat u liever iets luxer op vakantie? Misschien is de Studio dan iets voor u.