Het Hemelvaartarrangement van 2024 begint bij ons op woensdag 8 mei 15.00 uur en duurt tot zondag 12 mei 12.00 uur EN is helaas al uitverkocht!!

U betaalt voor dit arrangement een bedrag van 120 euro. Deze prijs geldt voor één en/of twee volwassenen met een eigen kampeermiddel. Kampeerplaats, water, 6 ampere stroom en wifi zitten bij de prijs inbegrepen. 

Voor iedere extra volwassene betaalt u 60 euro. Voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar betaalt u 32,50 euro en voor kinderen tot 2 jaar betaalt u een bedrag van 13,50 euro. Voor tieners van 12 tot 18 jaar betaalt u 43 euro.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting (1,45 p.p.p.n.) 

Het programma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

Op donderdagmorgen gaan we dauwtrappen. Onder begeleiding van een gids van het IVN in Asten maken we een vroege boswandeling. Na afloop staat er een heerlijk ontbijtje klaar voor de wandelaars. De wandeling start om 7.00 uur. De prijs voor deze aktiviteit is bij de prijs van het weekend inbegrepen.

Vrijdagavond is er kampvuur (bij goed weer) voor iederen die dat leuk vindt.

Zondagmorgen is er koffie met iets lekkers voor iedereen tijdens het koffie-uurtje. 

Het Hemelvaartarrangement is een verplicht arrangement, waarvoor u een vast bedrag betaald, ook wanneer u pas op donderdagmorgen arriveert!

Wilt u zowel met de Hemelvaart als tijdens het Pinksterweekend komen kamperen. Boek dan ons HePi-arrangement. U kunt uw kampeermiddel dan gratis laten staan tussen beide weekenden. 

LET OP: Gezien de grote hoeveelheid gasten, die tijdens het Hemelvaartweekend op onze camping verblijven, hebben wij besloten, dat er niet meer dan twee bezoekers welkom zijn per kampeerplaats. Dit om de gemoedelijke sfeer van onze camping te behouden.